Lider du af søvnløshed? – Det kan du gøre

Hypnose mod søvnløshed

Hvis du har problemer med at sove eller døjer med decideret søvnløshed, kan du prøve hypnose i København. Det er problematisk at have søvnproblemer, for vi har ikke blot brug for søvn for at kunne lade op og hvile ud efter en lang dag – søvn er livsnødvendigt, og længerevarende søvnproblemer kan have en alvorlig effekt på dit helbred. Hypnose er effektivt mod søvnløshed, fordi hypnose lærer dig at slappe af. Hypnose er en trancetilstand som er meget lig den, du befinder dig i, lige inden du falder rigtigt i søvn.

Typer af søvnløshed

Der findes groft fortalt to typer af søvnløshed. Den ene er manglende evne til at falde til ro og falde i søvn. Det er et søvnproblem, som stort set alle mennesker fra tid til anden oplever i større eller mindre grad. For de fleste mennesker hjælper det med ganske små, praktiske foranstaltninger. For eksempel at holde sig fra at drikke kaffe et par timer før man skal sove, undgå at se fjernsyn eller kigge på computer, mobil eller anden skærm, lige før man skal sove. Få en god, fast døgnrytme hvor man står op og går i seng på samme tidspunkt hver dag.

Den anden type søvnløshed er problemer med at sove igennem. Men denne type søvnløshed kan man godt falde i søvn, men sover typisk ganske let og vågner af næsten ingenting. Hvorefter man har meget svært ved at falde i søvn igen.

Uanset om du lider af den ene eller den anden form for søvnløshed, vil det sandsynligvis påvirke din dagligdag i form af kronisk træthed, manglende energi og lav koncentrationsevne.

Årsager til søvnløshed

Ofte er det stress og bekymringer, der er de primære årsager til søvnløshed. Det gør det svært for dig at slappe af, når du skal sove, og dybe bekymringer kan også få dig til at vågne midt om natten. Hypnose kan hjælpe ved at bearbejde dine bekymringer og stress, så du bliver bedre til at slappe af og falde til ro. Hypnose er en trancestilstand, der i sig selv er et skridt på vej mod søvnen. Hypnose kan dermed hjælpe med at genskabe forbindelsen til den tilstand, du rammer på vej ind i den dybe søvn. Det er her du både er mest kreativ og mest modtagelig over for indtryk, så der kan arbejdes med sindet gennem hypnosen. Hypnose i sig selv kan demonstrere for dig, hvordan man slapper af og hengiver sig til søvnen.

FREDHOLM HYPNOSE
Holbergsgade 24
1057 København K
24 24 28 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019: De Grønne Diplomer | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress