Sådan finder du en god erhvervsadvokat

God erhvervsadvokat

Der findes mange advokater rundt omkring i landet og heraf også adskillige erhvervsadvokater. Det kan derfor være svært at overskue udvalget af erhvervsadvokater, når der skal udvælges en god erhvervsadvokat til at hjælpe din virksomhed. Du kan få glæde af at læse med her, hvis du leder efter en god erhvervsadvokat, da det erfarne advokatfirma nær Kolding og Fredericia giver tre gode råd om, hvordan du finder en god erhvervsadvokat blandt de mange erhvervsadvokater i Danmark.

1) Fokuser søgning på dit nærområde

Langt det meste arbejde fra erhvervsadvokaten foregår telefonisk eller digitalt, men i forbindelse med møder mellem erhvervsadvokaten og dig er det en praktisk fordel at have en erhvervsadvokat, som har kontor i nærområdet. Så kan erhvervsadvokaten på kort tid være ved din virksomhed, hvis der eksempelvis skal træffes hurtige beslutninger til kundemøder, hvor der er behov for juridisk og forretningsmæssig sparring.

2) Sammenlign din virksomhed med erhvervsadvokatens arbejdsområder

Alle erhvervsadvokater har naturligvis den samme generelle viden om erhvervsjura, men specialiseringsområdet og erfaringsniveauet er forskeligt fra erhvervsadvokat til erhvervsadvokat. Af den grund er det en god idé at undersøge erhvervsadvokatens særlige arbejdsområder, så du kan finde en erhvervsadvokat, som matcher din virksomheds arbejdsområde. Det er eksempelvis muligt at finde erhvervsadvokater, som har særlig interesse i at hjælpe iværksættere godt på vej gennem juridisk og forretningsmæssig sparring, mens andre erhvervsadvokater har særlig erfaring i eksempelvis inkassoret eller virksomhedsoverdragelse.

3) Lav en aftale med din nye erhvervsadvokat

Efter udvælgelse af en erhvervsadvokat i forhold til placering samt viden- og erfaringsniveau, er det tid til at indgå en aftale med den udvalgte erhvervsadvokat. Her er det godt at få afklaret i hvor høj grad, du ønsker, at erhvervsadvokaten skal være inde over. Alt erhvervsadvokatens arbejde for din virksomhed er selvfølgelig uvildigt og fortroligt. Det er dog altid rart at have afklaret hvor stor indflydelse erhvervsadvokaten skal have. Faste aftaler såvel som fleksible aftaler er mulige, når du vælger en hjælpsom ogfleksibel erhvervsadvokatsom har forståelse for, at der til tider kan opstå akutte situationer, hvor der kan være brug for ekstra hjælp. Disse aftaler kan indgås telefonisk, digitalt eller gennem personligt fremmøde alt efter omstændighederne. Det er en stor hjælp for erhvervsadvokaten samt dig selv at få lavet en aftale om forventninger fra begge parter, da det således vil være muligt for erhvervsadvokaten at være den gode erhvervsadvokat, som du har ledt efter.

KOLDING
Kokholm 3 b, 1. tv.
6000 Kolding
78 79 90 80

FREDERICIA
Sønder Voldgade 10, st.
7000 Fredericia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019: De Grønne Diplomer | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress